tisdag 27 juli 2010

Kort och långärmad fordons t-shirt


Det blev en kortärmad och en långärmad t-shirt i stl 104 i det fina gula med gröna fordonstyget från mjuka tyger.

måndag 26 juli 2010

Underbara drakar!


Det här tyget är underbart i kvaliten, jättefint tryck och mjukt och lagom tjockt.
Även det bruna och cerisa draktyget är jättefint!
Jag började sy en tröja i stl 80 och muddbyxor i stl 62. Håller på och funderar på vad jag ska matcha med, funderar på att brodera draken på en enfärgad överdel och ev på ett par byxor med, får se vad det blir. Tyget är designat av Johanna Ahlard och framtaget av Znok.




söndag 25 juli 2010

Skogsklänning


Äntligen har jag sytt på halsmudden på klänningen i skogstyget från mjuka tyger designat av Johanna Ahlard. Stl 98, lång användningstid.

fredag 23 juli 2010

Shorts


2 par shorts, de turkosa matchar bla. till t-shirten i stjärntyget i tidigare inlägg och de blåvita går bra till mycket. tyg från JNY och E-slöjd.

måndag 12 juli 2010

Cornelias myroverall







Sommaroverall med myror på . Beställning gjord till Cornelia 2 år
som för ett litet tag sen beställde en likadan i annat tyg. Roligt att de var nöjda med den och ville ha en till. Efter lite funderande valdes denna sammansättning av tyger och önskemålet var myrparaden på benet/höften och namn på. Jag kom på att det kunde vara roligt att ta upp myrorna även i namnet och hoppas att det blir omtyckt så. Dragkedja bak. Sydd i jersey med lycra från JNY.

tisdag 6 juli 2010

Ap och lejonset


Ett beställt set till en som inte är född än, stl 62.

söndag 4 juli 2010

Fordon


Även denna är sydd i stl 104, turkost fordonstyg med svart tryck, jersey med lycra och mudd från Mjuka tyger, går att få i andra modeller och storlekar.

Fordon och stjärnor i rött och grönt



Långärmade t-shirtar i stjärnor och fordon. Ett jättehärligt tyg, perfekt att ha nu om man vill skydda sig från solen eller lite svalare dagar och sen lika bra till hösten. Kan ju även sy de kortärmade och i ett av tygen eller kombinerat med enfärgat om man hellre vill ha det, likaså klänning, shorts mm. Kom med önskemål. Tröjorna på bilden är i stl 104.

lördag 3 juli 2010

Stjärnkläder



Kortärmad klänning och korta tights i stl 110, t-shirt stl.98 och 104, långärmad i stl 98. Tyg jersey med lycra, både stjärnor, enfärgat och mudd från JNYdesign. Ska även sy shorts i enfärgat.