onsdag 18 maj 2011

Olika sommarkombinationer































































T-shirtar stl 80, långa shorts stl 74-80 men går att ha längre,Tummelisa, Rödluvan från Liandlo, Ocean och Deer från Znok- samtliga dessa har Johanna Ahlard designat, stjärnor och moln från JNY.

tisdag 17 maj 2011

Solhattar

















































































































2 modeller vändbara solhattar.

Lite fler byxor
























































































Storlek 62 är det på de översta tre byxorna, 68 på turkos moln och röda hjärtanbyxorna och bodyn, 74 på stjärnbyxorna. Djungel, moln, fordon, stjärnor, hjärtan från JNY, grodor från Znok-grodorna ritade av Johanna Ahlard.

måndag 16 maj 2011

söndag 15 maj 2011

Heldress i apor, elefanter och stjärnor



Här kommer den som legat halvfärdig ett tag nu kom det på muddar och knappar , stl 74, muddarna i benen är vikta på bilden

Sommaroverall i ocean



Overall med korta armar och ben srl 74, tyget designat av Johanna Ahlard och framtaget av Znok,

måndag 9 maj 2011

Ni måste se!




Detta fina specialdesignade smycket, lönnlöv med en liten myra på fick jag idag, går att beställa med egna önskemål från IXsmide, kan ju tex välja andra insekter, småkryp eller om det finns önskemål på andra smycken. Jag är väldigt nöjd!
Titta in på hennes blogg www.ixsmide.blogspot.com/

lördag 7 maj 2011

Svamplandskap och svampbyxor








Svampset i stl 74-80, var bara ett måste att sy någor direkt i det härliga svamplandskapet och kom på att det var roligt att matcha med halvlånga byxor i svamptyget, hade tänkt ha lime eller turkos mudd när jag tänkte t-shirten först men det kändes som att det var snyggt med rött till.

Tygerna är designade av Johanna Ahlard och framtaget av Cetho, säljs av mjuka tyger

Glad tjej i grodtröjan


Här är tvååringen som fått den beställda grodtröjan. Tack för att jag fick lägga bilderna här på bloggen! Titta gärna in på deras blogg, där finns även lite fler bilder när grodtröjan används! www.emmzien.blogg.se

fredag 6 maj 2011

Havsklänning




Kortärmad klänning i stl 92, tyg från Znok, designat av Johanna Ahlard.

tisdag 3 maj 2011

Beställda grodor och moln




Grodtröjan i stl 92 tyget designat av Johanna Ahlard, säljs av Znok.

De kortärmade molntröjorna ska till ett syskonpar stl 98 och 116. Molntyget kommer såklart från JNY. Hoppas alla blir nöjda.

måndag 2 maj 2011

Apor, elefanter,och stjärnor




Det första som är färdigsytt i apor-elefanttyget designat av Johanna Ahlaard och säljs av Znok, blev ett par byxor kombinerat med t-shirt i det gröna stjärntyget från JNY design, stl 80, på gång i det har jag en overall i det gula stl 74 och byxor i det röda stl 80 som även det är fint med det gröna stjärntyget eller den gula stjärntröjan med röda muddar. Ska bara sätta i knappar och sy på muddar.