söndag 29 juli 2012

Gosedjurskläder och tandtroll







Kläder till gosedjuren i samma modell som singoallaklänning och singoallablus, hårband i tidigare inlägg, byxor med hål för svansen, djuren behöver ju 4 skor, motiv på sulorna Guldlock och de tre björnarna. Trosor med tandtroll till en flicka som precis tappat sin första tand.

onsdag 25 juli 2012

Sommartröja

Långärmad t-shirt i sommartyget från Znok, designat av Johanna Ahlard, stl 92.

torsdag 19 juli 2012

Mössa och solhatt, anpassad till hörapparat



Solhatt och mössa sydda till en liten flicka med hörapparat så därav hålet på sidan av mössan, har gjort en första modell och hoppas den passar. Solhatten utgår från mössmodellen då det är viktigt att den sitter åt på huvudet.

måndag 16 juli 2012

Singoallor



Blommor och nyckelpigor från mjuka tyger, stl 122, Deer stl 98/104 och Prinsessa stl 110 designade av Johanna Ahlard sålt avv Znok och Liandlo.

söndag 15 juli 2012

Renar i medaljonger och skog

Singoalla, den översta i lite kortare modell stl 122, i det nya Rentyget från Znok, designat av Johanna Ahlard, klänningslängd på den i rosa skogstyget, även det designat av Johanna Ahlard sålt av Mjuka tyger. hårbanden sydda i matchande tyger.

lördag 14 juli 2012

Fleecefiltar med namn och fleecejacka



leecefiltar till Oliver och Wilma och matchande fleecejacka till. Födelse och doppresenter

torsdag 5 juli 2012

Nyss så träffa jag en krokodil

Tröja i Nyss så träffa jag en krokodil, stl 98, Krokodiltyget är designat av Johanna Ahlard och sålt av Liandlo, stjärnorna från JNY.

tisdag 3 juli 2012

Sommarskog och Prinsessa

Två singoallor till, stl 98/104, Sommarskog från Lillestoff sålt av Znok, Prinsessa designat av Johanna Ahlard framtaget av Liandlo.

måndag 2 juli 2012

Storbeställning i Trollmor och elefanter

                                                   
Singoallor i Trollmors vaggsång och En elefant balanserade i storlek 104 och 110 och t-shirtar i samma tyg i storlek 104, tygerna designade av Johanna Ahlard och framtagna av Liandlo

söndag 1 juli 2012

Klänningar

Klänningar i stl 104 till en liten tjej, en återkommande beställare.
Singoallor i Små pirater, skogstyg från Mjuka tyger, Bä bä vita lamm från Liandlo, Kortärmade klänningar i moln från JNY och Ocean från Znok. Johanna Ahlard har designat alla tygerna utan molnen.